fedeliiah

Alla inlägg under december 2012

Av Fedelia M. Nesi - 8 december 2012 17:00

Halloj!

Den här dagen har gått riktigt snabbt tyvärr klockan är 5 och det börjar bli väldigt mörkt.

Idag har jag handlat julklappar med Natalie i stan och det har jag gjort typ hela dagen. Haha jaa men är sjukt nöjd med det jag köpte så det känns   ! Det är nästan lika kul att köpa presenter som att få men bara om man verkligen känner att det är helrätt!

Köpte även ett par örhängen till mig som jag tyckte var coola och tänkte kanske göra en julaftons outfit med dem oc´m det blir bra!


 

Vad tycks? Säg till om ni vill ha en bild hur de ser ut på.

Puss♥

Av Fedelia M. Nesi - 7 december 2012 16:30

Hello!

Fredag idag, wihoo!   Skoldagen var ganska lång men ändå helt okej   Efter skolan gick jag hem lämnade av väskan osv sen mötte jag Moa och vi gick till bleckan och åkte i världens läskigaste men roligaste backe! Haha jaa det var en blandning av skräck och glädje när man åkte ner för backen och jag kände mig som ett litet barn igen   När jag kom hem var jag ganska blöt men bytte till mjukisar och myser och lyssnar på musik just nu♥ Vi får la se vad helgens planer blir, har lite idéer men inget helt bestämt än...

Puss♥

 

Av Fedelia M. Nesi - 6 december 2012 20:55

Ligger just nu i sängen o messar lite med Elin <3 mår inte så bra just nu, det är faktiskt väldigt jobbigt hoppas jag sover bra inatt o vaknar gladare...
Godnatt

Av Fedelia M. Nesi - 5 december 2012 19:20

Hallou!

Onsdag idag och det känns   Har blivit klar med två ganska stora grejer i skolan idag så det känns skönt!

Asså vilket otroligt väder det har varit idag asså, har typ aldrig sett så mycket snö i hela mitt liv   

Efter skolan så kämpade jag, Olivia och Signe medan vi gick hem till mig, det tar ju dubbelt så lång tid när det snöar och när det är snö på vägen och jag tror att vi såg ganska roliga ut, haha!

Jepp men sen kom vi äntligen hem till mig och vi satte på oss våra onepeaces knut mitt på huvudet och så hörlurar ill det! Ja och sen körde vi våran skol grej där man ska göra ett program och prata om rymden och religioner osv. Haha jaa men det var askul och jag hoppas verkligen att slutresultatet kommer bli kanon!


Efter att Olivia och sen även Signe gått hoppade jag i duschen och tvättade håret. Nu tror jag att jag ska titta på några avsnitt av Pretty Little Liars och sen klockan nio börjar stalkers och det måste jag ju bara se!

Foto


Jag och mupparna♥

 

Av Fedelia M. Nesi - 4 december 2012 19:37

Hej!

Kom hem lite över 7 idag för Signe bjöd mig och Olivia på bio, tack älskling♥

Haha jaa men det var lite kul för jag och Olivia gick hem till mig och letade efter en bra bio medan Signe var hos tandläkaren. Vi hittade ingen bra film på en bra tid för ett bra pris. Men tillslut hittade vi en bio som började om en halvtimme så vi skyndade oss verkligen till biografen!

Efter att vi fått biljetterna kom jag på att vi hade ju ingen arning om vad det var för film och såklart pratar de danska i den! Haha men den var textad och det var engelska med ibland också så det gick bra men haha det var sååå typiskt!

Men hade iaf jättemysigt med mina girls! Har precis varit uppe på vinden med pappa och vi tog ner mina barbie dockor som jag nu ska ta kort på och sen ska vi lägga upp det på blocket för att se om någon är intresserad såhär i juletid, vem vet den kanske blir någon annans julklapp?

Haft NO prov idag också, hoppas verkligen det gick bra! Filmen vi såg:


Av Fedelia M. Nesi - 2 december 2012 10:08

Hej!

Jag bara måste berätta vad som hände igår! Först kom Natalie hit till mig och vi fixade oss lite osv.

Sen tog vi bussen och så var vi påväg mot dit vi skulle. När vi äntligen åkt klart den långa bussturen hittade vi ganska direkt porten men såklart kom vi inte in för det var låst. Men vi ringde ett nr och så kom det en kille och öppnade upp åt oss och vi fick gå till en tjej som kollade om vi hade anmält oss och sen så fanns det fika osv så jag och Natalie satt i en soffa och fikade och snackade. När klockan var ca 4. Ena killen som jobbade där kom sen fram till Natalie och mig och frågade om vi ville vara med och låtsas presentera ett klipp. Det ville vi såklart och vi fick också en "mamma" som också skulle vara med! Sen hade de en genomgång om hur man skulle göra osv. Efter det fick alla som hade roller gå till en kille som fixade mickar t oss och det var alltså såna mickar som kommer från örat till munnen, och jag har aldrig haft en sån förut så det var ju skitkul, hahah! Ja efter det fick vi gå in till studion där Martin Timell var och vi hälsade på hnm o han var supertrevlig! Vi fick våra platser längst fram och sen satte programmet igång. Programmet är alltså typ exakt som AFV fast på svenska!

Så vi skrattade och hade det kul! Sen var det äntligen "vårat" klipp som visades och Martin Timell frågade mig några frågor om klippet (för vi låtsades att det var mig man såg)


Allt detta var alltså en pilotinspelning vilket betyder att det bara är en test för att man ska se hur det gick till. Den 11 december ska jag, Signe och Emelie dit och då kommer det vara påriktigt och sändas men såklart kommer vi bara vara i publiken då. Men det var en jätterolig dag igår och en kul erfarenhet!! Haha hoppas ni orkar läsa allt!

Puss♥


Micken såg ut ungefär såhär om ni fattar


Av Fedelia M. Nesi - 1 december 2012 15:08

Nu sitter jag o Natalie här o fikar o väntar. Snart kommer det bli en genomgång om vad som kommer hända o vad vi ska göra, spännande!

Ovido - Quiz & Flashcards